| |
T(aiwan)SRO Full Guide Отиди на страница
1
2
3
4
5
6
[7]
|
|
| justn0ob | Sat May 29 2010, 07:18PM | |
| Регистриран потребител #1709 Регистриран: Sun Jun 07 2009, 10:21PM
съобщения: 621
| Можеби там беше най големия фън..
What we called a rabbit without a letter R? [ картинките са забранени ] -Bunny. | | Най-отгоре | |
| stuni7o | Sun May 30 2010, 12:26AM | |
| Регистриран потребител #1076 Регистриран: Sat Aug 30 2008, 09:28PM
съобщения: 624
| Там бяха и ще си останат най-хубавите ми моменти в Силкроуд.
И не трябва да обвиняваме тайванците затова, че са ни баннали. Шибаните чужденци със своите ботове сами на себе си го направиха, но за жалост завлякоха и нас.
Ако дотогава съм бил безразличен към ботовете, то оттогава те се превърнаха във Враг N1 за мен в тази игра.
Спомням си, 2 дена преди ИП бана имах разговор с ГМ в играта. Видях го случайно, ей така, на портата на Константинопол. Тогава го попитах кога ще се направи нещо срещу ботовете. Той ми отговори: "Скоро."
Не искам да си спомням за Тсро с лошите неща, които се случиха, а с добрите, така че няма да навлизам в по-задълбочени размисли.
Благодаря на всички, които направиха играта не по-добра, ала по-интересна!
За ТСРО - или добро, или нищо!
[ картинките са забранени ] Win! D: | | Най-отгоре | |
| fR0z3n | Sun May 30 2010, 08:40AM | |
| Регистриран потребител #197 Регистриран: Sat Jan 05 2008, 11:50AM
съобщения: 521
| stuni7o написа ...
Там бяха и ще си останат най-хубавите ми моменти в Силкроуд.
И не трябва да обвиняваме тайванците затова, че са ни баннали. Шибаните чужденци със своите ботове сами на себе си го направиха, но за жалост завлякоха и нас.
Ако дотогава съм бил безразличен към ботовете, то оттогава те се превърнаха във Враг N1 за мен в тази игра.
Спомням си, 2 дена преди ИП бана имах разговор с ГМ в играта. Видях го случайно, ей така, на портата на Константинопол. Тогава го попитах кога ще се направи нещо срещу ботовете. Той ми отговори: "Скоро."
Не искам да си спомням за Тсро с лошите неща, които се случиха, а с добрите, така че няма да навлизам в по-задълбочени размисли.
Благодаря на всички, които направиха играта не по-добра, ала по-интересна!
За ТСРО - или добро, или нищо!
+1.
[ картинките са забранени ]
| | Най-отгоре | |
| zazz4o | Fri Jul 23 2010, 08:52PM | |
| Регистриран потребител #1595 Регистриран: Mon Apr 06 2009, 09:31PM
съобщения: 252
| Хаха за наша радост има програма която прави ип-то ти таиванско
С - само П - пиша А - а не M - мисля | | Най-отгоре | |
Редактори: Gr33n, WildCat, AvAdAkedAvrA
|
|